Behandling

Min måde at behandle på har ændret sig gennem tiden.

I mange år havde jeg egen klinik primært med fokus på piger med spiseforstyrrelser. De var kommet så langt væk fra oplevelsen af egen krop, at de ikke længere så, ej heller mærkede det, vi andre kunne se og mærke helt fysisk. Derudover havde de fleste et meget stærkt intellekt, hvilket betød, at de samtalemæssigt godt kunne gebærde sig og sige det, der skulle siges, og som de tror, man gerne vil høre. Men det var sjældent, at samtale alenen kunne få dem ud på den anden side. Her gav kommunikationen med kroppen – en helt anden mulighed. – Og det gør den for rigtig manges vedkommende stadigvæk – uanset om det hedder spiseforstyrrelse, stress, angst, ondt her og der, træthed, tristhed, nysgerrighed, udvikling eller andet.

Spiseforstyrrelsesområdet var et relativt hårdt felt at være i, for når en overbevisning og tolkningen af livet og det der fylder i livet har fået så godt og grundigt fat i én, som det har med en spiseforstyrrelse, så tager det tid at ændre på.  Så efter mange år holdte jeg en lang pause – men jeg har i de senere år været i gang med at behandle igen.

Nu arbejder jeg med mennesker i alle aldre, der f.eks. gerne vil opnå mere glæde, velvære og bevidsthed ved at:

 • Udvikle sig
 • Forstå hvad kroppen gemmer på
 • Opleve en større sammenhæng mellem krop og sind
 • 0pløse angst og stress
 • Frigøre flere muligheder
 • Få hjælp til en mere optimal vejrtrækning
 • Have en større kropslig opmærksomhed
 • Mærke den energetiske kode der kan sidde i energien/ cellerne.
 • Øge bevidstheden
 • Mærke egne grænser
 • Komme tættere på, hvad der eventuelt kan gemme sig af hukommelse bag de kropslige symptomer
 • Samt bruge ens livsoplevelser til at styrke livskraften fremfor at reducere den.

Jeg er gennem årene blevet i stand til at mærke, hvad der ligger af følelser og energistrukturer i muskulaturen rundt omkring i kroppen. Hvad den siger. Hvad den har behov for.

I min anden bog, Heart Technique, en genvej til et åbent hjerte, kommer der i kapitlet: Din sjæl hjælper dig, en beskrivelse af, hvordan min datters celler gemte energistrukturer helt tilbage fra jeg var gravid med hende, og hvordan det kom til udtryk mange år efter. Det er den type af energi, jeg mærker og arbejder meget mere med nu.

Så det korte af det lange er, at hvis du ønsker ren massage, så er det ikke mig, du skal opsøge.

Men har du lyst til at kommunikere dybere med din krop og få løsnet op indefra og ud, samt være bevidst med i processen, så kan du trygt komme.

Jeg modtog en mail fra en ualmindelig modig klient, som jeg havde i behandling over et længere forløb. 

Alt det nedenstående kunne ikke være sket, havde det ikke været for hendes ægte ønske om at heale, give slip på det gamle og dybt ønske noget nyt. Det har ikke været et “blidt” forløb, hun har været igennem. Det er ganske enkelt ikke muligt, hvis noget gammelt og sårbart skal op til overfladen og erkendes og mærkes, for at man kan give slip. Hun har grinet, og hun har grædt, hun har rystet og nærmest haft svært ved at trække vejret i mindre perioder. Hun har klappet sig selv på skuldrene over alt det smukke, der kom frem samt over hendes mod, og hvad det gav hende. Hun har “banket med puder” – Hun har danset, og hun har stirret tomt ind i væggen. 

Jeg fik også muligheden for igen at iagttage endnu et sinds endeløse søgen efter fejl: ikke god nok, rigtig nok, sød nok etc.  Følelser af at det går for langsomt, at det er to skridt frem og tre tilbage… uden at der var hold i det. 

Jeg kunne iagttage det, fordi jeg har iagttaget det i min eget sind samt utallige  andres ord og kropsholdning, gennem mange år. 

Hun rykkede (rykker) hele tiden i forståelse, i mod, i indsigt, i evnen til at sige til og fra, i evnen til at mærke egne grænser, til at tolke sin virkelighed ud fra en vinkel, der gav og giver styrke og livsenergi og ikke tog og tager den fra hende.

Og nej, der er ikke et endeligt mål, vi skal nå – ikke en endestation, hvor vi blot kan læne os tilbage og nyde livet – men det, vi kan gøre, og som hun valgte at gøre, er, at komme mere hen mod det sted i sig selv, hvor hun /vi åbent, ærligt og fuldt bevidst kan nyde den rejse gennem livet, som bliver hende /os givet.

 

Du kan læse hendes beskrivelse under fanen: Udtagelser ( B/ Kvinde 50 år) Her vil du også kunne se andre.