Forside

Velkommen til Heart Technique® hjemmeside, hvor du kan få hjælp med at forstå samspillet mellem krop, sind, følelser og sjæl. 

Det Bevidste Liv er kodeordet for alt det, du finder på denne hjemmeside. Det Bevidste Liv handler om, at finde længere ind til essensen af, hvem du er.

Jeg arbejder ud fra forskellige vinkler, som indebærer en kombination af forskellige indgange til at skabe en helhed. 

Jeg kombinerer: Afspænding/ Psykomotorisk træning –  Bodynamic Foundation træning –  Familieopstilling – NLP, RMT-Coaching, Langvarig meditations erfaring etc. Men uanset hvad jeg benytter mig af, er det bevidstheden som er i fokus.

Bevidsthed er vores evne til at være opmærksomme på vores tanker, følelser, handlinger og omverdenen. Det er vores evne til at observere os selv og vores oplevelser uden at blive identificeret med dem. Bevidsthed er fundamentalt for personlig udvikling og trivsel.

Kroppen er vores fysiske beholder, vores hjem her på jorden. Den er mere end bare en mekanisk maskine; den er et levende system, der er tæt forbundet med vores sind og sjæl. Kroppen husker og bærer på vores oplevelser og følelser. At være i kontakt med vores krop er afgørende for at forstå os selv og vores behov.

Meditation/ Heart Technique er en praksis, der hjælper os med at træne vores bevidsthed og nærvær. Det indebærer at bringe vores opmærksomhed til det nuværende øjeblik uden at bedømme eller reagere på det, der opstår. Meditation kan bidrage til at berolige sindet, reducere stress og øge vores evne til at være til stede i vores krop.

Kropsterapi er en tilgang, der arbejder med kroppen som et redskab til at fremme helbredelse og velvære. Det handle rom at få bevidstheden tilbage i kroppen. Kropsterapi hjælper med at frigive spændinger, løsne blokeringer og genoprette balancen i krop og sind. 

Nogle gange kan kroppen huske, det sindet ikke kan – også vores styrker og vores ressourcer.

Coaching er en proces, hvor jeg  støtter og guider dig i komme nærmere i at realisere dit fulde potentiale. Coaching fokuserer på at udforske og skabe bevidsthed omkring dine tanker, overbevisninger og handlingsmønstre samt det din krop fortæller. Dette sker gennem øvelser,  spørgsmål, refleksion m.m

SPECIFIKT OMKRING HEART TECHNIQUE®

Heart Technique er et program, der giver os mulighed for at opleve verden fra sjælens perspektiv og sætte sjælen i førersædet. Programmet blev givet til mig i 2014 gennem “Soul Communicator” Connie Fox, der kommunikerer telepatisk med sjæle og mestre. Budskabet er, at vi med dette program har en teknik for livet, der kun kræver os selv.

Jo mere kontakt vi har med sjælen, desto nemmere er det at være fuldt til stede i nuet uden anstrengelse. Vi kan nyde rejsen i stedet for at være konstant fokuseret på målet. Vi lærer at have tillid til universet og processen samt at rumme vores egne og andres følelser uden at blive identificeret med dem. Dette er en rejse fra egoets illusion til sjælens klarhed.

Formålet med Heart Technique er ikke at styrke egoet eller tilføje mere viden til sindet. Det handler om at få den direkte erfaring af et åbent hjerte, der forbinder os til sjælen. Den direkte oplevelse er den eneste måde, hvorpå vi virkelig kan vide, at vi er mere end vores tanker, følelser og den midlertidige identitet, vores ego har skabt for os.

Du kan lære Heart Technique gennem tre individuelle sessioner. Se yderligere detaljer under booking.

 

Det kanaliserede budskab lyder:

Heart Technique® er en kombination af fem forskellige simple men kraftfulde teknikker, som dækker alle de aspekter, der er nødvendige for at vokse spirituelt med en eksponentiel hastighed mod fuld bevidsthed (oplysning).

“Der er stor forskel på, om du tror, du har en sjæl
og den direkte erfaring af, at du er en sjæl”
 

Heart Technique® tilbyder en metode til at udvide dine oplevelser ud over dine tanker og følelser og langt ud over din ego-identitet. Den daglige praksis med Heart Technique® fremmer den direkte oplevelse af alt, hvad du er. Den giver dig mulighed for at skelne mellem dit ego-selv og din sjæl.

Ved hjælp af Heart Technique® kan du let og uanstrengt træne din bevidsthed til at skifte fra konstant ego-opfattelse til en mere og mere sjæls-baseret bevidsthed.

Heart Technique® programmet er nyt, men hviler på universel visdom. Det er en unik kombination, sat sammen med små specifikke ”pointers” i hver teknik. Det er kombinationen og rækkefølgen, der gør programmet unikt og yderst effektivt til at vokse spirituelt.

Ved at praktisere Heart Technique® dagligt i 35 minutter, starter du en proces, hvor du automatisk bliver gladere, mere fredfyldt og taknemmelig, uanset hvilke ydre omstændigheder der viser sig i dit liv.

Med ønsket om en fantastisk dag.

Mette Bergmann.


Mette Bergmann
Grundlægger af Heart Technique®
Psykomotorisk terapeut, dap

Tilmeld nyhedsbrev