Holdundervisning

Jeg underviser en del hold i kropsbevidstheds-træning. Almene hold, såvel som specialhold og hold i at optimere og bevidstgøre ens vejrtrækning.

Nogle hold forløber over en hel sæson andre over alt fra 2 til 10 gange. Jeg laver ligeledes workshops – nogle med kroppen som indfaldsvinkel andre  med sindet/meditation som indfaldsvinkel

De hold jeg sætter op foregår primært i Nyk.f og omegn. I er meget velkommen til at kontakte mig på info@hearttechnique.com, hvis I er en gruppe mennesker, der gerne vil undervises på en given dag i en workshop eller lign. Så ser vi, hvad der er af muligheder.

Forløb og workshops i:

Psykomotorisk træning:

Arbejdet med psykomotorik/afspænding sigter mod at undervise i hjælp til selvhjælp. Hjælp til at finde frem til øvelser, der virker for dig. Hjælp til at øge opmærksomheden overfor egne grænser og behov. Hjælp til en bedre vejrtrækning. Til større led og muskelmæssig forståelse og oplevelse. Hjælp til at skåne dine led mest muligt og få løsnet op for bindevævet samt spændinger. Hjælp til fordybelse, øget kropsbevidsthed og større nærvær.

Der er blevet forsket i psykomotorisk træning på Rigshospitalet og deres udmelding er:

”Klare tendenser peger på, at psykomotorik blandt andet kan reducere stress, og orientere opmærksomheden mod  nuet.”

Der bliver undervist meget med redskaber: Fod-ruller, bolde, tove, elastikker, foamroller, yogablokke m.m.

Medbring pude og tæppe samt løstsiddende tøj.

Forløb og workshops – samt individuel behandling i :

Optimer din vejrtrækning:

Min påstand er, at alle kan have gavn af, at arbejde med vejrtrækningen. Vi trækker vejret mellem 20-25.000 gange i døgnet. Skulle du gøre en hvilken som helst anden ting blot en brøkdel af ovennævnte antal gange, ville det være af stor betydning, at du gjorde det så hensigtsmæssigt som muligt.

Du har en nøgle liggende i din vejrtrækning til større indre ro, mere optimal spændingstilstand i din muskulatur, dvs en bedre bækkenbund, færre skulder/nakke spændinger, mindre hovedpine, bedre ryg, færre tanker for blot at nævne nogle.

Når vi trækker vejret mere optimalt, sender vi et signal til vores nervesystem – herunder både hjerte og  puls samt til hele stress responsen om, at alting er ok.

Det primære fokus på holdene vil ligge på selve grundforståelsen samt oplevelsen af, hvad en god, fri vejrtrækning er for dig. Det vil give dig en basisforståelse samt oplevelse, som du kan arbejde videre med, hvor end du befinder dig.

Der vil specielt være fokus på vejrtrækningsmusklen/mellemgulvet, samt de muskler som skal “låses op”, for at vejrtrækningen kan flyde let og uanstrengt.

Vil du et skridt videre, kan vejrtrækningen bruges til at få en langt større grounding/jordforbindelse , en større sjælskontakt, en endnu dybere kontakt til dig selv – dit eget selv.

Du kan lære at meditere ved hjælp af din vejrtrækning og bruge forskellige vejrtrækningsøvelser til at skabe forskellige tilstande i kroppen. Dette sat sammen med bevidstheden om din kropsholdning samt de vanestillinger din krop søger ind i, når bestemte tilstande viser sig, vil give dig et værktøj til en langt mere optimal energi, mere ro og en følelse af, at du ret faktisk kan gøre en kæmpe forskel, når det kommer til din egen tilstand og perception.