Træk vejret og få mere liv I livet

FOREDRAG: TRÆK VEJRET OG FÅ MERE LIV I LIVET

Du har det live ved hånden, og det kører uden, du behøver at give det et grand af din opmærksomhed, men det kan nu godt betale sig at gøre det alligevel.

Dit åndedræt har en kolossal indflydelse både fysisk, psykisk og mentalt. 90 % af din energi kommer fra åndedrættet, og det er derfor vigtigt at det bliver bevidstgjort og motioneret på den rigtige måde. En mere optimal vejrtrækning giver dig så meget og det koster dig ikke en krone.

Bruger du din vejrtrækning optimalt reducerer det stress, depression, og styrker din ryg og din fordøjelse. Det hjælper dit organsystem til en bedre balance, øger din energi, forbedre din søvn pg din koncentration, styrker dit immunsystem samt din følelse af at være tilstede og hjemme i egen krop etc.

Dit åndedræt er det der bringer liv ind i livet. Du kommer hertil med dit første åndedræt og forlader det med det sidste. I mellem de to punkter kan du optimere de 20-25.000 vejrtrækninger, du tager i døgnet, til at komme mere til stede  i det nu der er, mindske stressen og optimere dit helbred.

Kom og hils på din vejrtrækning og gå fra foredraget med større forståelse og/eller en påmindelse om det, din krop godt ved allerede. Få ny energi og øvelser der er nemme at tage i brug med det samme.