FAQ

Hvad er Heart Technique®?
Heart Technique® er et personligt program til spirituel udvikling. Der praktiseres 35 minutter én gang dagligt.

Hvem kan lære Heart Technique®?
Normalt, alle fra 12 år eller ældre. Det kræver kun, at du afsætter 35 minutter af din tid en gang om dagen. Heart Technique® griber ikke ind i nogens kultur, religion eller trossystem, så den er tilgængelig for alle.

Hvor lang tid tager det at lære Heart Technique®?
Du kan lære hele programmet i løbet af tre uger. Man undervises  i Heart Technique® i tre separate sessioner á ca. en time. De tre sessioner bør ligge med minimum en uges mellemrum. Den fjerde session er en opfølgnings-session, og den hjælper dig med at få det mest optimale ud af programmet. Denne session ligger ca. en måned efter session tre. Hvert trin i teknikken arbejder på at udvide bevidstheden på sin egen måde, så det er bedst at være godt etableret i én teknik, før den næste skal læres. Når alle trin er fuldført, har du et samlet program på 35 minutter, som praktiseres én gang dagligt.

Hvad kan jeg forvente at få ud af Heart Technique® programmet?
Du vil begynde at lægge mærke til et øget niveau af fred, indre glæde og en følelse af undren over livet; Reduceret frygt eller bekymring og mere kærlighed, medfølelse, tilgivelse og taknemmelighed. Healing sker på alle niveauer, og fordelene er for mange til at nævne kort. Klik på fanen “Fordele” for flere oplysninger.

Hvordan kan Heart Technique® give alle disse fordele?
Heart Technique® programmet består af fem forskellige aspekter. Kombinationen af de fem teknikker giver en holistisk og kraftig indvirkning på din spirituelle vækst.

Hvad nøjagtig mener du med spirituel vækst? Hvordan definerer du spirituel vækst?
Al åndelig vækst betyder at blive mere bevidst om dit sande selv; dit evige selv, den del som ikke er dødelig. Denne ikke dødelige del er din sjæl, din ånd. Heart Technique® giver mulighed for direkte at opleve tilstedeværelsen af din sjæl. Det er mere end en intellektuel forståelse af begrebet sjæl, eller troen på en sjæl. Heart Technique® udvikler den direkte viden om/oplevelse af din sjæl.

Hvad er disse fem aspekter af Heart Technique®, og hvad gør de?
Enkelt sagt så arbejder de fem aspekter for at udvide din sjæls-bevidsthed. Jeg har praktiseret mange spirituelle praksisser, med fokus på én måde at fremme åndelig vækst. Heart Technique® skaber en meget omfattende mulighed for åndelig vækst, for dem der virkelig vil det. Samtidig er den så simpel, at den nemt kan praktiseres af begyndere.

De fem aspekter er:
  1. Ubesværet Meditation – til at stilne ens tanker og frigive stress fra sindet og nervesystemet.
  2. Sjæls-bevidsthed – til direkte at føle, opleve og vække din sjæl.
  3. Ekspansion af hjertet – til at fremme selv-tilgivelse som fører til øget kærlighed, medfølelse og tilgivelse for en selv og for andre.
  4. Spontan skabelse – til bevidst og ubesværet at gøre brug af den naturlige lov om at lige tiltrækker lige. Dette skridt vil styrke kroppens energisystem og matche den med en tilsvarende kvalitet af energivibrationer fra Kilden, fra dit højere Selv.
  5. Taknemmelighed – til at udvikle din perception hen i mod at modtage en øget universel støtte, kærlighed, tillid og glæde.

 

Jeg har nogle problemer rent planlægningsmæssigt. Jeg vil ikke være tilgængelig hver uge fortløbende. Kan jeg planlægge mine sessioner med mere end en uges mellemrum?
Ja. Du kan begynde at lære Heart Technique®, når du har lyst. Der skal blot gå minimum en uge mellem hver af de tre første sessioner og derefter minimum en måned mellem den tredje og den fjerde. Du kan vælge at praktisere hvert trin længere, hvis du foretrækker det.

Jeg har muligheden for at komme til ’en privat session hos dig, men ikke resten. Kan jeg gøre det?
Ja. Det er helt op til dig. Du kan møde mig direkte, eller vi kan mødes via Skype.

Når jeg har hele Heart Technique® programmet, kan jeg så dele det i to dele, og lave halvdelen om morgenen og halvdelen om eftermiddagen?
Det kan du godt, men det vil ikke være nær så effektivt. En gang dagligt, hvor hver teknik praktiseres ”ryg mod ryg” i den givne rækkefølge, er ideelt.

Hvem skabte Heart Technique®? Hvor kommer den fra? Er det noget nyt?
Heart Technique® blev givet gennem Intuitive kommunikator, Connie Fox. Connie kommunikerer direkte med den ikke fysiske verden på en usædvanlig måde. Hun hører og oversætter ord for ord forskellige former for bevidsthed. Heart Technique’en blev givet, som en gave til mig; fra ”the spirit of Jesus”, eller som nogle måske foretrækker at kalde det, Kristus bevidsthed. Kilderne til denne viden er gamle og tidløse, mens den unikke kombination af de fem specifikke aspekter er dannet på ny til én holistisk pakke.

Når jeg har lært Heart Technique®, kan jeg så lære min familie og venner den?
Det vil være fint, hvis du deler dine historier om de fordele, du har oplevet fra din daglige praksis med Heart Technique®, men du kan gøre dine venner og din familie en bjørnetjeneste ved at forsøge at lære noget fra dig, som du ikke er virkelig kvalificeret til at gøre. Du skal være i stand til klart at genkende og bedømme en persons kapacitet for at være sikker på, de har opnået den nøjagtige opfattelse. Du skal også være bevidst om de grundlæggende forskelle i lærings modaliteterne, samt være i stand til at besvare en række spørgsmål, der dækker mere end bare dine egne erfaringer med teknikken. Der er absolut intet i denne verden, der er vigtigere end at nå til stadiet af gudsbevidsthed. Det er den mest værdifulde gave, vi kan modtage i livet. Da jeg blev givet Heart Technique® med henblik på at undervise andre, blev jeg fortalt, at den blev givet til mig, fordi jeg var født til dette og nu også havde den nødvendige bevidsthed og erfaring. Jeg blev og bliver stadigvæk givet meget specifikke instruktioner omkring hver teknik. Ligeledes, vil det være forskelligt, hvad hver enkelt person har brug for at høre, efter at have fået hele programmet, for at få det største udbytte. Mennesker har forskellige behov, som en kvalificeret lærer nemt kan tage fat på, på den mest effektive måde for den enkelte. Spar penge på alt andet, end hvad der hjælper dig frem mod oplysning, hvis du ønsker at få det mest mulige ud af det.

Er du den eneste person, der er kvalificeret til at undervise Heart Technique®?
Jeg blev bedt om at skabe et certificeret program for undervisere af Heart Technique®, så det kan spredes og blive mere let tilgængelige for alle. Når behovet opstår, vil jeg gøre dette. Jeg vil gøre alt, hvad der er nødvendigt for at opnå en høj kvalitet af dygtigt uddannede, certificerede lærere til at bevare integriteten af Heart Technique® programmet.

Jeg har allerede erfaringer med en bred vifte af åndelig/ spirituel praksis og meditation. Jeg vil have noget, der vil bringe mig til oplysning i et hurtigere tempo. Jeg ønsker ikke at spilde tid med at udvikle mig en lille smule ad gangen længere. Er Heart Technique® avanceret nok for mig?
Din åndelige praksis er af allerstørste betydning. Jeg fik at vide, at Heart Technique® er et meget kraftfuldt program for åndelig ekspansion på dette tidspunkt. Det er den samtidige udvidelse af kærlighed-baserede hjerte kvaliteter indefra, der gør teknikken så kraftfuld sammenlignet med at fokusere på en enkelt disciplin. Når alt kommer til alt, så er det at vokse åndeligt en proces med sigte på at blive mere af den, du virkelig er, og mindre af den du tror du er.

Jeg har dyrket mange forskellige former for meditation. Men jeg kan ikke meditere komfortabelt. Mit sind er alt for fyldt med tanker. Jeg tænker over ting, jeg skal gøre, eller hvad der er sket. Jeg forstår, at meditation kan hjælpe med dette, men det er ikke let for mig, og det kan være frustrerende.
Heart Technique® meditationen/programmet, når det bliver forstået og praktiseret rigtig , giver dig muligheden for at være i stilhed uden modstand. Den stilhed du kommer til at opleve ved hjælp af Heart Technique®, er ikke fordi du bruger din viljestyrke til at sidde eller være/skabe stilhed. Det er et resultat af en ordentlig meditationsteknik. Det vil ikke være en udfordring overhovedet. Det vil være en tid, du ser mere og mere frem til.