Helbredelses principper direkte fra sjælsniveau

Dette uddrag er fra bogen Help from Heaven skrevet af Connie Fox og er fra kapitlet “Healings Principles Direct from Spirit”

Mettes Kommentar: Dette er healings principper modtaget fra den anden side. Connie spørger Jesus, Moder Mary, Mahavartar Babaji og Buddha så vel som en engel, om healing. I kapitlets slutning spørger hun mine afdøde familie om det samm, og det er det uddrag, der bliver gengivet her. Vi har ofte snakket med min families individuelle bevidsthed, siden de forlod den fysiske verden. De har alle sammen været med til at give os mange råd samt delt stor viden og visdom. Nogle af de ting de har sagt, kan du finde i min bog: Sjælens puslespil og de manglende brikker.

Edith ( Mettes afdøde mor) Edith døde efter en lang og udmattende kamp med cancer. Ud over sin egen cancer skulle hun forholde sig til, at hendes ældste søn levede med en hjernetumor.

Min definition af at blive healet er ikke at have brug for healing til at begynde med. Start med at føle fred. Uanset hvad der sker i dit liv, så slut fred med det. Hvis ikke du gør det, så kommer du til at opleve stor smerte og sygdom. Hvis du ikke slutter fred med det, så ophober du stress i dine krops celler. Over tid vil fysiske symptomer eller sygdom manifestere sig. Det er meget nemmere at undgå sygdomme, end det er at hamle op med dem, når de har manifesteret sig.

Alt hvad du behøver at vide er, at slutte fred med dit liv. Hvis der er noget, der får dig til at føle dig ubehageligt til mode, så få det løst. Hvis du ikke kan få det løst, fordi det er ude af din kontrol, så bare accepter det. Det er nøglen til at heale alt.

Connie spørger: Hvordan kan du sige “bare accepter det”? Hvad ville du sige til, at dit barn døde? Det er i sandhed en uacceptabel følelse.
Du siger noget i denne her retning til dig selv: ”Jeg kommer til at savne mit barn helt enormt. Jeg er sønderknust over, at mit barn skal dø. Vi vil være sammen igen senere. Og for nu, så vil jeg acceptere mit liv, som det er”. Hvis du står overfor en uønsket oplevelse, accepter den, så du kan have fred, mens du går gennem den. Så enkelt er det.

Claus (Mettes afdøde bror). Claus døde da han var først i halvtredserne. Han led i mange år af en hjernetumor og før han døde, var han ydermere halv-sidigt lammet. Han har fra den anden side givet udtryk for, at han hele sit voksne liv levede sammen med en meget dominerende kvinde.

Connie spørger: Hvad kan du sige om healing?
Find dig ikke i andres møg. Det vil gøre dig mere syg end noget andet. Vær ikke en gulvmåtte, vær ikke en kujon. Hvis du lader andre behandle dig dårligt, så er det en kraftfuld form for selvbedrag. Du nægter at give dig selv godhed, venlighed, kærlighed, alt godt, hvis du lader andre behandle dig dårligt. Find en måde at opdrive modet hvis det er det, det kræver. Tillad ikke nogen at behandle dig dårligt. Hvis du/I ikke kan finde en god måde at løse tingene på, så vend rundt og få dem ud af dit liv.

Jeg kan fortælle dig, at hvis du støtter godhed for dig selv, så vil du få godhed. Hvis du tillader andre at behandle dig dårligt, så vil de behandle dig dårligt, og du vil over tid blive syg på den ene eller anden måde.

Asta ( Mettes afdøde “papmor”.) I en tidligere samtale med Asta fortalte hun, at hun havde kæmpet meget med lavt selvværd hele sit liv. Det havde over tid udviklet sig til forskellige former for invaliderende fysiske symptomer, så som meget svagtseende, gigt med meget krogede fingre til følge, amputerede tæer på den ene fod, efterfulgt af amputation af begge ben samt en blodprop.

Connie spørger: Hvad er det første du kommer i tanke om mht. healing? Kan du dele noget visdom?
Et sundt sind skaber et sundt legeme og ånd. Et usundt sind skaber det modsatte. At have et sundt sind er ikke altid så let, fordi vi er opdraget til at tænke på en bestemt måde. Men hvis du er i stand til at elske, den du er, så er det alt, hvad du behøver for at være sund i både ånd, sind og krop.

HHvis du har problemer med at elske, den du er, så vil du få problemer med alt andet. Jeg kunne fortælle historier fra nu af og langt ud i fremtiden, men de bunder alle sammen i, at være i stand til at elske den du er.

Connie spørger: Kan du give et eksempel?
Føler du dig god nok? Hvis du ikke gør det, så elsker du ikke dig selv, for den du er. Jeg foreslår, at du regelmæssigt spørger dig selv, om du er glad, for den du er, glad for dit liv, glad for dit ægteskab, og den du er gift med, eller den du er sammen med. Spørg dig selv om du er glad for de venner, du har i dit liv, og om du er glad for dit arbejde. Hvis du får et “nej” eller et ”jeg er ikke sikker”, så er du nødt til at forandre noget.

At acceptere ulykkelige eller triste omstændigheder, fordi du ikke engang tænker på, at du er i stand til at opnå mere, skaber kun forværring på alle niveauer af din væren. Du begynder at gå i den retning uden at være klar over det, og det er ikke sandsynligt, at du nogen sinde vil få vendt det rundt. Det får den ene dårlige ting efter den anden til at ske. Du får, hvad du forventer at få i dit liv. Forvent lidt og du vil få lidt; forvent noget godt og du vil få noget godt. Det bunder alt sammen i, hvor meget du elsker dig selv. Hvis du virkelig elsker dig selv, så vil du ikke acceptere mindre end fantastisk.

Connie spørger: Hvad hvis jeg ikke rigtig ved, hvordan jeg kommer til at elske mig selv? Hvordan lærer man at elske sig selv mere?
Det er ikke noget, der kan læres fra det ene øjeblik til det næste. Du er nødt til at udvide din bevidsthed, opnå en højere form for bevidsthed og et mere healet hjerte.

Connie spørger: Hvad mener du helt nøjagtig med at udvide din bevidsthed, opnå en højere form for bevidsthed?
Bliv mere bevidst om kærlighed. Elsk mere. Ræk ud til andre i kærlighed og du vil automatisk få mere kærlighed til dig selv.

Connie spørger: Men Mette fortæller mig, at du altid har været et af de mest venlige, kærlige og givende mennesker, som hun kendte. Så jeg er forvirret over det her. Vil du være sød at forklare lidt mere?
Jeg er meget glad for, at du spørger, for det er det vigtigste aspekt i forhold til at forstå, hvordan vi elsker rigtigt. Hvis du ofrer kærligheden til dig selv, at være god ved dig selv, elske og tage vare på dig selv og bare giver til andre, så bliver du syg. Det vil bare være et spørgsmål om tid. Samtidig vil dit liv føles som en belastning. Og dette er ikke sand kærlighed. Man må lære hvordan man elsker andre på en sund måde, som indebærer, at du samtidig elsker dig selv. Jeg ofrede mit liv for andre. Jeg ofrede at være god mod mig selv, for at andre kunne få. Jeg ofrede mine egne ønsker, mål og glæder. Jeg ofrede også mit helbred. Jeg tog ikke god vare på mig selv og min krop. Jeg var udmattet hver eneste dag i mit liv, fordi jeg levede mit liv for at gøre andre tilfredse. Det gjorde jeg, fordi jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle elske mig selv, og jeg vidste ikke, hvad det betød at elske andre fra mit sande selv.

Jørgen (Mettes afdøde far). Mette beskriver Jørgen som værende en meget positiv, optimistisk mand, som ikke tog livet med stor alvor. Han havde en tendens til at se muligheder fremfor problemer gennem sit liv, og han havde en god humor.

Connie spørger: Har du nogle råd angående healing?
Jeg er ikke ekspert, men jeg vil tro, at det at være god ved sig selv, er det vigtigste af alt, for at have og opretholde et godt helbred. Hvis du ikke er god ved dig selv, så går det tilbage for dig.

Connie spørger: Hvordan kan det være, at dit helbred var så godt, når du røg som en skorsten og ”drak som en fisk” hele dit liv? Hvordan kan det være, at du aldrig blev syg?
Jeg var en glad mand, Ja, ser du, jeg var en glad mand. Det var rent faktisk et godt liv. Vær så god mod dig selv, som du kan. Vær så glad som muligt og du vil blive en supermand.

For mere information om Connie går til: www.askconnie.biz. Copyright: Connie Fox