Testimonials

”Efter at være blevet introduceret til Heart Technique® har jeg udført den hver dag med glæde og entusiasme. Jeg føler en ro inden i, jeg ikke har følt før. Jeg kan bedre håndtere kaos i min ydre verden, fordi min indre verden nu er i ro. Jeg kan bedre håndtere følelser som stress, vrede og irritation, når de kommer. Jeg har fået mere glæde i min hverdag. Det er fantastisk!”
Pernille P, Falster. Danmark

 

”Jeg har det rigtig godt med programmet og har aldrig været så opmærksom, hvornår jeg lytter til min sjæl, og hvornår jeg lytter til mit hjerte hoved. Ligeledes er jeg blevet meget mere opmærksom på, hvornår jeg handler efter hjertet, og hvornår det er frygten der sejrer.”

Peter Ø, Frederiksberg. Danmark

 

“Jeg følte en fred, en frihed fra ubehag og spændinger; som om et tæppe af kærlighed, fred og velbehag lagde sig i og over hele mit væsen. Det føltes så dejligt og så rigtigt. Mit sind tænkte automatisk; ahhh… dette er, hvad jeg har længtes efter. Dette er, hvem jeg virkelig er. Jeg har ingen behov.“
Susan F. North Palm Beach, FL. USA

 

”Gennem Heart Technique® er jeg blevet mindet om, hvor vigtigt det er at føle og opleve ting og ikke blot at vide ting med hovedet. Jeg er gennem årene blevet meget bedre til at elske mig selv, men ved hjælp af Heart Technique® har jeg nu oplevet følelsen af at være elsket af mig selv. Det er en stor oplevelse, og jeg er meget glad for dette skift.”
Bent B. Falster. Danmark

 

”Jeg har lige færdiggjort min sidste session med Mette. Jeg har aldrig oplevet noget, der er på højde med det, jeg oplevede, da jeg lærte denne simple Heart Technique. Nu ved jeg, at jeg ikke er mine oplevelser. De er blot en lille del af den, jeg egentlig er. Den energi der flød gennem min krop var ubeskrivelig. Fred, kærlighed, glæde og fuldstændighed. Da jeg havde lært og forstået alle fem trin, satte jeg mig, på et besøg ved Toms River New Jersey, ud i baghaven, for at meditere. Mellem meditationen og sjælsbevidsthedsteknikken åbnede jeg øjnene, og der var dådyr over alt. Det var som om, vi var et. De kiggede på mig, og jeg kiggede i ærefrygt tilbage på dem. Jeg kunne mærke energien/livet i den skov, jeg observerede. Jeg kunne mærke, hvordan græsset, fuglene, dådyrene og jeg var forbundet. Hvilken fantastisk oplevelse. Mette er sådan en fantastisk lærer. Du mærker kærligheden og medfølelsen/indfølingen fra hendes hjerte direkte til dit. Evig taknemmelig.”
Gail C. Palm Beach Gardens, FL. USA

 

 

“Jeg sad til et Heart Technique® introduktionsmøde, og jeg kan huske, at jeg sagde: “ Hvordan skal jeg finde 35 minutter på en dag?”
Nu har jeg været i gang i nogle måneder og jeg står gerne tidligere op for at få programmet lavet. Jeg har fået en anden fornemmelse af tid. Jeg er begyndt at føle, at jeg har tid nok, og det selvom jeg bruger 35 minutter dagligt på programmet. Jeg er dybt taknemmelig.”


Elisabeth H, København K. Denmark

 

“Jeg er 63 år og har altid både jobmæssigt såvel som privat været god til at få andre til at blomstre og udvikle sig. Set i bakspejlet blev meget af det gjort, for at jeg kunne blive fri for at forholde mig til mig selv.
Nu hvor jeg har praktiseret Heart Technique® i 1/2 år, har jeg især i de sidste uger oplevet langt mere nærvær og glæde ved nuet. Det at være nærværende er ikke længere noget, jeg skal huske eller huskes på. Nu nyder jeg at være alene med mig selv, hvor jeg før konstant flygtede. Jeg begynder at have lyst til noget, og en indre glæde begynder at indfinde sig, som jeg ikke vidste fandtes. Jeg vil anbefale at gå igang med Heart Technique® og bare blive ved.”

Kirsten M, Falster. Denmark

”Heart Technique®, har givet mig en dybere mening med mit liv. Jeg har uden tvivl fået mere ro i mit sind og føler mig mere og mere ok, som jeg er. Den har åbnet mit hjerte mere, både overfor mig selv og andre mennesker. Min spiritualitet er blev “boostet”, og jeg oplever at blive guidet og støttet i min hverdag. Dette er jeg taknemmelig for.”

Catherine R, København. Danmark

 

”HeartTechnique® er virkelig en revolution for mig. Jeg har SÅ meget mere overskud, klarhed i hovedet, energi og humør efter jeg er startet for 2 mdr. siden. Jeg kunne mærke forskel i løbet af den første uge. Det er som om, ”min indre kritiker” er blevet slukket ned og at kærligheden til livet har fået plads igen.”
Marianne W, Amager. Danmark

 

”Mette taler til både krop, sind og sjæl. Hun gør det nemt at forstå og nemt at lære Heart Technique® og udøve denne specielle kombination af teknikker. Jeg er blevet en meget tydeligere udgave af mig selv, og samtidig har jeg meget mere ro og tillid til, at livet er, jeg er, universet er, og alt er godt. Mine smerter er blevet væsentlig mindre, næsten forsvundet. Jeg har fået meget mere energi, glæde, lykke og fred på en skøn, forunderlig og naturlig måde. Jeg har sclerose og symptomerne er mere end halveret, efter blot at have lavet programmet i få uger.”

Susanne. A. Falster. Danmark

 

“Den første gang jeg selv praktiserede Heart Technique®, følte jeg det bogstaveligt talt som om et væsen overtog min krop og min vejrtrækning. Jeg kunne ikke andet end bare give slip. Det føltes så vidunderligt og rigtigt. Jeg følte en underliggende modstand i mig, en modstand jeg ikke engang vidste var det, smelte væk. Jeg følte ærefrygt og total fred.”
Connie F, Jupiter, FL. U

”Det her er stort.”

Helene X. Odense. Danmark

 


”Jeg føler det, som om et vist væsen trådte ind I min krop.” 

Rosemary L, Bristol. England.

 

“Heart Technique® hjælper mig til at være mig. Teknikken støtter og styrker mig til at være et kærligt og roligt væsen samtidig med, at jeg bevarer jordforbindelsen. Den har givet mig det sidste “spark” ud af en depression. Det styrker mit selvværd på en helt fantastisk måde. Jeg finder styrken til at stå ved mig selv. Både på det personlige, private og arbejdsmæssige plan. Jeg er dybt taknemmelig!”

Helle W. Falster. Danmark

 

“To dage efter jeg havde fået hele teknikken, havde jeg den bedste dag, jeg har haft i mindst 6 måneder. Det var en fantastisk oplevelse. På tredje dagen faldt energien lidt, men er derefter kun vokset i styrke. Ingen bekymringer, ingen følelse af spildt tid eller spildt energi, ingen irriterende indre dialog eller irritation i det hele taget. Blot positive tanker, gode mennesker der kommer tættere på, succes på en række områder og glæde. Og det er kun lige begyndt. Efter 6 uger begynder jeg at have svært ved at finde noget og tilgive mig selv for. Livet er blevet let. Jeg har fået udviklet en måde, hvorpå jeg kan skabe højere vibrationer eller energi. Jeg er ikke sikker på, hvad det er, men det føles fantastisk.”
Jesper N, Vallensbæk. Danmark